Home / Lajme / Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8

Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska.

Ajo tha se nuk disa devijime më domethënëse nga parashikimet e muajit prill.

Ka pritshmëri më të ulëta për tregtinë e jashtme për shkak të lëvizjeve negative ekonomike të partnerëve më të rëndësishëm tregtarë të vendit. Sidoqoftë, pritjet janë që prirjet e favorshme do të vazhdojnë për kompanitë e drejtuara nga eksporti. Megjithatë, kërkesat e brendshme priten të jenë të larta./

The post Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8 appeared first on Republika Shqip.

Burimi: Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8
Nëse shtypni reklamat në lajmet që lexoni këtu, ju mundësoni të funksionojmë si portal i pavarur. Ju falemnderit nga © AlbPortali

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com