Home / Lajme / BESA insiston në emrat shqip të shkollave në Tetovë. Takim me drejtorët e shkollave

BESA insiston në emrat shqip të shkollave në Tetovë. Takim me drejtorët e shkollave

Lëvizja BESA në Tetovës, së bashku me këshilltarët komunal, pas heshtjes së komunës për riemërimin e shkollave, sot ata kanë dërguar kërkesë deri tek shkollat e mesme për t’u takuar dhe për të diskutuar rreth kësaj çështje.

Burimi: BESA insiston në emrat shqip të shkollave në Tetovë. Takim me drejtorët e shkollave
Nëse shtypni reklamat në lajmet që lexoni këtu, ju mundësoni të funksionojmë si portal i pavarur. Ju falemnderit nga © AlbPortali

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com