Home / Kulturë

Kulturë

“Malli për tokën” – spektër brengash dhe turbullirë ndjenjash

Vepra poetike e Sead Ramadanit me titull “Malli për tokën” është një dritë shprese që vjen nga terri i largët i një ëndrre të llahtarshme ku gërshetohen dallgët e shpirtit të trazuar me pluhurin e zjarrmisë së egos për të ...

Read More »

Trendet e reja dhe kriza identitare tek të rinjt

Shkruan: Jehona Berisha Loading... Dinamika, apo siç parapëlqej ta quaj, sindroma tekonologjike, mëtohet se kudo ka krijuar frymë më pak asociale, e kur t’i shtojmë këtu edhe gërshetimin e tradicionales me kushtet e reja të jetesës, problemet ekonomike e politike, ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
}', cookie : true, xfbml : true, version : '{api-version}' }); FB.AppEvents.logPageView(); }; (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));