“Duke vepruar sipas propozimit të Prokurorisë për caktimin e masave të kujdesit për tre persona, personat gjatë ditë së sotme, para gjykatësit në procedurë paraprake u deklaruan rreth propozimit. Duke vlerësuar faktet dhe dëshmitë në propozim si dhe deklaratat e të dyshuarve, gjykatësi në procedurë paraprake mori vendim ku pranohet propozimi dhe të dyshuarve F.T.R dhe M.J ju ndaloi lëshimin nga vendbanimi”, thuhet në njoftimin e gjykatës.

Gjykata gjithashtu ju mori pasaportat ndërsa personit H.B i shqiptoi masën e kujdesit.

Kundër këtij vendimit, thuhet në njoftimin e gjykatës, të akuzuarit mund të ankohen para Këshillit Gjyqësor.