Home / Lajme / Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS

Materie me toksikë të lartë dhe të rrezikshëm u derdhën nga një cisternë në fabrikën OHIS.

Aktualisht, ekziston një prani e madhe e policisë dhe automjeteve të zjarrfikësve në fabrikë, ndërsa nuk ka të dhëna zyrtare në dispozicion se për çfarë materie bëhet fjalë dhe sa të rrezikshme janë për qytetarët.

Gazetarëve u është ndaluar hyrja në fabrikë, prej ku po përhapet era e pakëndshme, por askush nga të pranishmit deri më tani nuk jep informacion të detajuar për atë që ndodhi.

Burimi: Materie toksike dhe të rrezikshme po përhapen nga fabrika OHIS
Nëse shtypni reklamat në lajmet që lexoni këtu, ju mundësoni të funksionojmë si portal i pavarur. Ju falemnderit nga © AlbPortali

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com