Home / Lajme / Mjeku shqiptar nga Gostivari doktoroi me notë 10 në Shkup, tani bëhet docent

Mjeku shqiptar nga Gostivari doktoroi me notë 10 në Shkup, tani bëhet docent

Pas specializimit në Mjekësinë Interne, SubSpecializimin në lëndën e Hematologjisë në Klinikën e Universitetit të Shkupit, mbrojtjen e Doktoraturës në Universitetin në Shkup me notë mesatare 10, sot Dr. Gazmend Amzai mori Vendimin e ri akaademik DOCENT i Medicinës Interne dhe Hematologjisë në Universitetin “Shën Qirili dhe Metodi” në Shkup.

Loading...

Ai është ndër mjekët në Universitetin e Shkupit që në moshë më të re ka përparuar në nivele të ndryshme akademike.

Burimi: Mjeku shqiptar nga Gostivari doktoroi me notë 10 në Shkup, tani bëhet docent
Nëse shtypni reklamat në lajmet që lexoni këtu, ju mundësoni të funksionojmë si portal i pavarur. Ju falemnderit nga © AlbPortali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com