Home / Lajme / Ndërmarrja për tepikë dhe perde XHAN Merinos – Tetovë, ka nevojë për një punëtor

Ndërmarrja për tepikë dhe perde XHAN Merinos – Tetovë, ka nevojë për një punëtor

NJOFTIM PUNE

Loading...

Ndërmarrja për tepikë dhe perde XHAN Merinos – Tetovë, ka nevojë për një punëtor, me orar të plotë pune në shitoren e saj në Tetovë.
Të interesuarit duhet të shkruajnë CV-në e tyre bashkë me një fotografi, dhe të njëjtën ta dorëzojnë në lokalin që ndodhet në Tetovë, në rrugën e Ilindenit.
Aplikuesit duhen të pajisur me leje për vozitje dhe të mos jenë më të moshuar se 35-vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com