Home / Lajme / Nuk ndalet Halil Kastrati: 7 shtepi e nje banese veç sot (FOTO)

Nuk ndalet Halil Kastrati: 7 shtepi e nje banese veç sot (FOTO)

7 shtepi e nje banese veç sot

Loading...

Histori te ndryshme e vuajtje te medha, megjithate nga sot vuajtja e tyre zbehet dhe historia ndryshon sepse po behen mw strehim te ri

Me Vushtrrin e kishim ba merrveshjen per ndertimin e 25 shtepive per familjet nevojtare ,Sot perfundoj nisja e ketyre 25 shtepive ne komunen e Vushtrris ,Jetima, Veteran, Invalid e familje me anetare te semur
,Keto ishin familjet qe ju nis ndertimi i shtepive te reja

Diten e mbyllem me nje surperize tjeter, ishim dhe e vizituam Gazmend Ademin dhe familjen e tij ne fshatin Berbeniq te Mitrovices

Gazmendi vet invalid, gruan e semure me kancer, jetonin ne nje vende plote lageshti e me kushte shume te renda
Ne gjate vizites ja beme surprize lajmin se ata po behen me banese te re dhe i morem nga aty e i derguam ne banesen e tyre te re

Bamires Zoti kurr mos ju humbte

Burimi: Nuk ndalet Halil Kastrati: 7 shtepi e nje banese veç sot (FOTO)
Nëse shtypni reklamat në lajmet që lexoni këtu, ju mundësoni të funksionojmë si portal i pavarur. Ju falemnderit nga © AlbPortali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com