Home / Lajme / SHVL UÇK përmes Kryetarit legjitim të saj z. Daim Hiseni deklaron: Një grup i bashkëluftëtarëve distancohemi dhe heqim dorë nga statusi i veteranit të luftës, nëse edhe metutje në këtë listë të veteranëve qëndron emri Fatos Klosi – njeriu që na etiketoi para botës për “ORGANIZATË TERRORISTE DHE XHIHADISTE”. Në bisedimet dhe kërkesat tona për ligjin e gjatë përfolur të veteranëve të luftës së UÇK-së në Maqedoni, njëra nga problemet me të cilat po hasim është qëndrimi i Tiranës zyrtare rreth formacioneve dhe daljes në skenë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe më vonë ajo e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare. Qëndrimi oficial dhe deklarata publike e Republikës së Shqipërisë përmes Ish-shefit të Shërbimit Sekret z. Fatos Klosi që gjoja “UÇK përkrahet dhe mbështetet nga Bin Ladeni, i cili ka dërguar njësi në krahinën serbe të banuar me musliman në Kosovë” edhe sot e kësaj dite para faktorit ndërkombëtar na njeh dhe na bënë për Organizatë Terroriste në botë. Fatos Klosi më 29 nëntor 1998 për gazetën britanike “The Sunday Times” dhe për atë amerikane “The Charlestone Gazette” vuri një njollë të rëndë mbi amblemën e UÇK-së duke diskredituar celulat dhe strukturat e para të luftës së armatosur të shqiptarëve të Kosovës për çlirimin e vendit të tyre. Fatos Klosi i cili mbante kontakte zyrtare me Bashkim Gazideden dhe ky i fundit ishte në lidhje permanente me mikun e tij çetnikun dhe kryekriminelin sërb Zhelko Razhnatoviq Arkan, që e kishte lidhje direkte nga nipi i tij Petrit Ame që kishte bash djalë të motrës. Trekëndëshi i bashkëpunimit Tiranë – Shkup – Beograd është funkcional edhe sot. Këtë vit, me ndarjen fizike nga kjo jetë e z. Fluturak Gremeni dhe Hisen Ymeri dy eprorët e stërvitjeve tona nga ditët e para të formimit të UÇK-së, vërejtëm që në varrimin e tyre nuk u përmed angazhimi dhe kontributi që e dhanë për përgatitjen e oficerëve dhe komandantëve të parë të UÇK-së. Për derisa emri i Fatos Klosit gjendet në mesin e Veteranëve të Luftës, atëher emrat e disa nga shokëve tonë të luftës do të fshijen nga ajo listë. Një nga arsyet e zhagitjes dhe pengesës për bashkimin e Shqipërisë është vet Shqipëria. Aty ku droga dhe kontrabandistët vlersohen më lartë se gjaku i derdhur dhe heronjë e kombit, nuk ka perspektivë dhe shpresë për aspiratat e këtij populli. Ata që nderuan Atdheun dhe luftuan për ta bërë shtetin, sot emrat e tyre janë të shkruara në alltarin e lirisë. Ndërsa ata që deshën pushtetin, vazhdojnë të vjedhin djersën e poullit, duke shkruar emrat e tyre në alltarin e turpit dhe të tradhtisë.

SHVL UÇK përmes Kryetarit legjitim të saj z. Daim Hiseni deklaron: Një grup i bashkëluftëtarëve distancohemi dhe heqim dorë nga statusi i veteranit të luftës, nëse edhe metutje në këtë listë të veteranëve qëndron emri Fatos Klosi – njeriu që na etiketoi para botës për “ORGANIZATË TERRORISTE DHE XHIHADISTE”. Në bisedimet dhe kërkesat tona për ligjin e gjatë përfolur të veteranëve të luftës së UÇK-së në Maqedoni, njëra nga problemet me të cilat po hasim është qëndrimi i Tiranës zyrtare rreth formacioneve dhe daljes në skenë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe më vonë ajo e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare. Qëndrimi oficial dhe deklarata publike e Republikës së Shqipërisë përmes Ish-shefit të Shërbimit Sekret z. Fatos Klosi që gjoja “UÇK përkrahet dhe mbështetet nga Bin Ladeni, i cili ka dërguar njësi në krahinën serbe të banuar me musliman në Kosovë” edhe sot e kësaj dite para faktorit ndërkombëtar na njeh dhe na bënë për Organizatë Terroriste në botë. Fatos Klosi më 29 nëntor 1998 për gazetën britanike “The Sunday Times” dhe për atë amerikane “The Charlestone Gazette” vuri një njollë të rëndë mbi amblemën e UÇK-së duke diskredituar celulat dhe strukturat e para të luftës së armatosur të shqiptarëve të Kosovës për çlirimin e vendit të tyre. Fatos Klosi i cili mbante kontakte zyrtare me Bashkim Gazideden dhe ky i fundit ishte në lidhje permanente me mikun e tij çetnikun dhe kryekriminelin sërb Zhelko Razhnatoviq Arkan, që e kishte lidhje direkte nga nipi i tij Petrit Ame që kishte bash djalë të motrës. Trekëndëshi i bashkëpunimit Tiranë – Shkup – Beograd është funkcional edhe sot. Këtë vit, me ndarjen fizike nga kjo jetë e z. Fluturak Gremeni dhe Hisen Ymeri dy eprorët e stërvitjeve tona nga ditët e para të formimit të UÇK-së, vërejtëm që në varrimin e tyre nuk u përmed angazhimi dhe kontributi që e dhanë për përgatitjen e oficerëve dhe komandantëve të parë të UÇK-së. Për derisa emri i Fatos Klosit gjendet në mesin e Veteranëve të Luftës, atëher emrat e disa nga shokëve tonë të luftës do të fshijen nga ajo listë. Një nga arsyet e zhagitjes dhe pengesës për bashkimin e Shqipërisë është vet Shqipëria. Aty ku droga dhe kontrabandistët vlersohen më lartë se gjaku i derdhur dhe heronjë e kombit, nuk ka perspektivë dhe shpresë për aspiratat e këtij populli. Ata që nderuan Atdheun dhe luftuan për ta bërë shtetin, sot emrat e tyre janë të shkruara në alltarin e lirisë. Ndërsa ata që deshën pushtetin, vazhdojnë të vjedhin djersën e poullit, duke shkruar emrat e tyre në alltarin e turpit dhe të tradhtisë.

SHVL UÇK përmes Kryetarit legjitim të saj z. Daim Hiseni deklaron:

Një grup i bashkëluftëtarëve distancohemi dhe heqim dorë nga statusi i veteranit të luftës, nëse edhe metutje në këtë listë të veteranëve qëndron emri Fatos Klosi – njeriu që na etiketoi para botës për “ORGANIZATË TERRORISTE DHE XHIHADISTE”.

Në bisedimet dhe kërkesat tona për ligjin e gjatë përfolur të veteranëve të luftës së UÇK-së në Maqedoni, njëra nga problemet me të cilat po hasim është qëndrimi i Tiranës zyrtare rreth formacioneve dhe daljes në skenë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe më vonë ajo e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare.
Qëndrimi oficial dhe deklarata publike e Republikës së Shqipërisë përmes Ish-shefit të Shërbimit Sekret z. Fatos Klosi që gjoja “UÇK përkrahet dhe mbështetet nga Bin Ladeni, i cili ka dërguar njësi në krahinën serbe të banuar me musliman në Kosovë” edhe sot e kësaj dite para faktorit ndërkombëtar na njeh dhe na bënë për Organizatë Terroriste në botë. Fatos Klosi më 29 nëntor 1998 për gazetën britanike “The Sunday Times” dhe për atë amerikane “The Charlestone Gazette” vuri një njollë të rëndë mbi amblemën e UÇK-së duke diskredituar celulat dhe strukturat e para të luftës së armatosur të shqiptarëve të Kosovës për çlirimin e vendit të tyre.
Fatos Klosi i cili mbante kontakte zyrtare me Bashkim Gazideden dhe ky i fundit ishte në lidhje permanente me mikun e tij çetnikun dhe kryekriminelin sërb Zhelko Razhnatoviq Arkan, që e kishte lidhje direkte nga nipi i tij Petrit Ame që kishte bash djalë të motrës.
Trekëndëshi i bashkëpunimit Tiranë – Shkup – Beograd është funkcional edhe sot.
Këtë vit, me ndarjen fizike nga kjo jetë e z. Fluturak Gremeni dhe Hisen Ymeri dy eprorët e stërvitjeve tona nga ditët e para të formimit të UÇK-së, vërejtëm që në varrimin e tyre nuk u përmed angazhimi dhe kontributi që e dhanë për përgatitjen e oficerëve dhe komandantëve të parë të UÇK-së.
Për derisa emri i Fatos Klosit gjendet në mesin e Veteranëve të Luftës, atëher emrat e disa nga shokëve tonë të luftës do të fshijen nga ajo listë.
Një nga arsyet e zhagitjes dhe pengesës për bashkimin e Shqipërisë është vet Shqipëria.
Aty ku droga dhe kontrabandistët vlersohen më lartë se gjaku i derdhur dhe heronjë e kombit, nuk ka perspektivë dhe shpresë për aspiratat e këtij populli.
Ata që nderuan Atdheun dhe luftuan për ta bërë shtetin, sot emrat e tyre janë të shkruara në alltarin e lirisë.
Ndërsa ata që deshën pushtetin, vazhdojnë të vjedhin djersën e poullit, duke shkruar emrat e tyre në alltarin e turpit dhe të tradhtisë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com